tiistai 5. elokuuta 2014

Nidri, Greece

Vihdoin ollaan reissusta kotiuduttu, tosin hieman haikein fiiliksin. Ikävä tulee niitä melkein neljänkymmenen asteen helteitä, joista saatiin nauttia jokaisena päivänä. Suomessakin on toki lämmintä, mutta todettiin koko perheen voimin ettei nämä Suomen helteet tunnu yhtään samalta kuin Kreikassa. Kotona nyt kuitenkin ollaan ja täällä vielä 27 päivää jäljellä Suomessa. A-P-U-A.
Matkamme alkoi maanantaiaamuna aivan liian aikaisin, sillä koneemme lähti jo seitsemältä Helsinki-Vantaalta. Lensimme Prevezaan, joka oli pienin lentokenttä missä ikinä olen ollut. Sieltä otettiin taksi Lefkasiin, Nidrin kylään, jossa hotellimme sijaitsi. Hotellimme oli huoneistohotelli Cosmopol, joka sijaitsi n. 500 metrin päässä rannasta. Hotellilla oli kuitenkin uima-allas, jossa suurin osa viikosta tuli vietettyä aurinkoa ottaen. Heti alkuun pakko hehkuttaa, etten ole koskaan ollut näin ruskettunut! Ilmeisesti Multikarosinit tehosivat. Mulla on niitä jäljellä vielä noin kuukaudeksi, ja niiden avulla rusketuksen pitäisi kestää kauemmin.
blogi 10
Kaikki kuvat musta ovat tällaisia samanlaisia, joissa katson johonkin sivulle ja aina aurinkolasit naamalla. Kokeiltiin kyllä myös ilman arskoja, mutta niissä kaikissa silmäni ovat kiinni. Pahoitteluni siis hieman tylsistä kuvista. Pidin melkein kaikkina päivinä jonkinlaista lettikampausta, koska hiuksia oli pakko pitää kiinni kuumuuden takia, ja mun mielestä letti on myös tosi nätti vaihtoehto sille ainaiselle nutturalle. Pikkusisko väsäsi mulle joka aamu jonkun erilaisen letin, joka yleensä kesti hyvin koko päivän. 
blogi 15
Matkapostauksia voi tulla vähän hitaalla vauhdilla, sillä tajusin eilen olevani pulassa. Kesän alussa aloin jo tekemään urhoollisesti itsenäisiä tehtäviä, mutta niiden tekeminen vähän jäi jossakin vaiheessa. Nyt, kun koulun alkuun on viikko, tajusin etten ole tehnyt puoliakaan vaadituista tehtävistä. Tänään on matkailun johdantokurssin vuoro, jota olen suorittanut kohta kaksi vuotta saamatta edes yhtä esseetä valmiiksi. Tänään ajattelin tehdä koko kurssin ja illemmalla suorittaa psykan loppuun. Mukava ilta siis tulossa...
blogi 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti