keskiviikko 6. elokuuta 2014

PINK

Jippii, eilen sain tehtyä kokonaan matkailun johdantokurssin! Näin jälkeenpäin ajateltuna vähän hämmentää, miten ihmeessä oon voinut olla niin saamaton etten ole sitä kahteen vuoteen jaksanut suorittaa, varsinkin kun se oli noin nopeasti tehtynä. Mun piti vain kirjoittaa kuusi esseetä mm. aiheista matkailun historia ja matkailu ammattina ja siinä se. Aika helposti tuli yksi kurssi kerättyä.
Tänään ajattelin tehdä mantsaa kunnes en yksinkertaisesti enää jaksa, mutta toivottavasti ainakin puoleen väliin tehtävälistaa. Huomenna hoidan psykologian loppuun, niin enköhän mä ne suunnitellut kurssit saa suoritettua ennen lähtöä. Tarvittiin vaan pieni paniikin aikaansaama adrenaliiniryöppy niin johan alkoi tehtävien teko sujua
Aamulla kävin äitin töissä tulostamassa lentoliput, jotka varattiin maanantaina. Yhteensä meno-paluulennot maksoivat alle 250e, mikä on mielestäni ihan kohtuullinen hinta. Lennot ovat suorat Helsinki-Vantaalta Frankfurtiin ja lentoyhtiö on Finnair kumpaankin suuntaan. Ostin meno-paluun, koska pelkkä meno olisi maksanut melkein 700 euroa ja paluupäivää voi aina muuttaa. Paluu on tällä hetkellä merkattu heinäkuun lopulle, koska mun kouluvuosi loppuu ensi vuonna vasta 25. heinäkuuta.
Ja lähtöhän on siis maanantaina 1. syyskuuta klo 16:55.
blogi 21
Päätin tulla vielä postailemaan nämä parit kuvat Kreikasta ennen kouluhommiin siirtymistä. Kuvassa näkyykin oikeastaan ainoat ostokseni koko reissulta, sillä Nidrissä, eikä oikeastaan koko Lefkaksen saarellakaan mitään erikoisia kauppoja ollut. Shoppailijoille paikka ei siis todellakaan ole tarkoitettu, mutta aurinkoa, lämpöä ja hyvää ruokaa arvostaville Nidri sopii mainiosti. :)
Meillä oli suunnitelmissa vuokrata perjantaina auto ja lähteä ajamaan Ioanninaan, jossa oltaisiin voitu viettää päivä shoppaillen ja tutustuen tähän vähän suurempaan kaupunkiin. Matkaa sinne olisi tullut n. 300km, mutta matkasuunnitelmamme kuullessaan autovuokraamomme kieltäytyi vuokraamasta meille autoa. Jäi sitten se reissu tekemättä.
Shortsit ostin Stradivarius/Bershka/Pull&Bear/Tally Weijl -outletista Lefkadasta. Käytiin siskon kanssa kahtena päivänä Lefkadassa pyörimässä, mutta shortsien lisäksi en ostanut muuta kuin yhdet housut. Nidristä ostin aurinkolasit pyöreideni seuraksi, sillä rikoin vaihteeksi vanhat lasini pari viikkoa sitten. 
blogi 19
Heti ekana päivänä Nidriä pyöriessämme huomattiin siskon kanssa chillbox-niminen frozen yoghurt-paikka. Siitä eteenpäin käytiin siellä joka päivä, ja nyt jo kauhea ikävä kyseisen liikken froyota (kuulostaapas hassulta). Siellä sai itse valita maun frozen yoghurtilleen, sekä täytteet. Mä en oikeastaan muuta syönytkään kuin maustamatonta frozen yoghurtia mansikoiden ja Oreoiden kanssa. Chillboxista sai myös smoothieita ja jääteetä, ja kaikki mitä siellä kokeiltiin oli ihan täydellistä. Onneksi chillbox löytyy myös Saksasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti