maanantai 11. elokuuta 2014

Lefkas

Viimeisenä päivänä päätettiiin napata kamera mukaan, kun suunnattiin Lefkasiin päiväksi. Valitettavasti mikään ei sunnuntain takia ollut auki, joten ei montaa tuntia jaksettu kaupungissa pyöriä. Viimeiset frozen yoghurtit käytiin syömässä ja otettiin kuvia rannalla, eipä oikeastaan muuta. Nidristä Lefkakseen mentiin yleensä bussilla, joka meni Nidristä suoraa rantateitä Lefkakseen. Bussi maksoi 1,6e henkilöltä, kun taas taksilla matka maksoi parikymppiä. Ekalla kerralla Lefkaksessa jouduttiin kuitenkin ottamaan taksi takaisin Nidriin, kun odotettiin yli kaksi tuntia bussia joka ei koskaan tullut, ja takaisin hotellille ei oltaisi muuten enää päästy. Muutenkin bussit oli aina reilu puoli tuntia myöhässä, mutta ilmastoinnit sentään oli. Onneksi, sillä muuten olisi voinut olla aikas kuuma!
blogi 27
blogi 26
Lefkaksessa hintataso oli Nidriä edullisempi, joka varmaan johtui vähäisestä määrästä turisteja ainakin tuolloin meidän aikaamme. Ruoka ja tuliaiset olivat paljon halvempia, mutta me emme tosiaan sunnuntaina mitään Lefkaksesta voineet ostaa. Se vähän jäi ärsyttämään, mutta ensi kerralla tiedetään paremmin noistakin järjestelyistä.
blogi 25
blogi 24
Suomeen saavuttuamme ostettiin saman tien mulle lennot Saksaan, kun ei oltu sitä vielä ennen matkaa hoidettu. Seuraavana päivänä ostettiin vakuutukset, joten nyt on kaikki Rotareiden määräämät jutut ostettu. Vakuutus oli tosiaan kaikille Saksaanlähtijöille sama, saksalaisen yrityksen vakuutus erityisesti Rotarivaihtareille. Sen pitäisi sitten korvata kaikki Saksassa sattuneet haaverit ja sairaalakulut, yms. Toivottavasti sitä ei kuitenkaan paljoa tulla Saksassa tarvitsemaan, mutta hyvä kuitenkin että on vakuutettu vuoden aikana, ei sitä ikinä tiedä mitä tulee tapahtumaan terveisin Sara, positiivisen ajattelun mestari. :)
blogi 28

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti