sunnuntai 10. elokuuta 2014

Viimeinen ilta Kreikassa

Viimeisiä vedellään, sillä enää yksi postaus julkaisematta Kreikasta. Postaukseen tulossa Lefkaksen retkestä juttua ja tavallista enemmän kuvia myös. Nämä viimeisen illan kuvat kuitenkin ansaitsivat oman postauksensa, joten postaan ne tässä välissä ja huomenna viimeiset.
Viimeinen päivä vierähti altaalla aurinkoa ottaen, pakaten ja tuliaisia ostellen. Koska oli sunnuntai, harva paikka aukesi enää siestan jälkeen. Kaikki tarvittava saatiin kuitenkin hommattua, vaikkei tästä sunnuntain poikkeusaukioloajasta tiedetykään. 
blogi 6
Viimeisenä iltana, kuten oikeastaan jokaisena päivänä muutenkin, syömässä kreikkalaiset salaatit. Meillä oli pari kantapaikkaa, jossa käytiin useampanakin päivänä. Salaatin kanssa sai aina tuoretta leipää ja ne oli niin herkullisia, eikä hintakaan ollut ikinä viittä euroa enempää. Miksi Suomessa ei ole tollaisia?
Asuksi valikoitui Monkin monta vuotta vanha pitsitoppi, joka on jokaisen vaatekriisin pelastaja. Shortsitkin on GinaTricotin monta vuotta vanhat, mutta edelleen ihan toimiva yhdistelmä. 
blogi 7
Lento takaisin Suomeen meni tosi nopeasti. Heti koneeseen päästyäni nukahdin siskon polvilla maaten ja siinä sitten makoilin kunnes oltiin Suomessa. Kerran taisin herätä laittamaan sukat jalkaan kun tuli kylmä, mutta muuten lento meni erittäin uneliaissa merkeissä, vaikka koko loman oli jo rentoutunut.
Huomenna suurimmalla osalla taitaa alkaa koulut, mutta mulla vielä kuukausi lomaa jäljellä, josta kolme viikkoa Suomessa ja viikko vielä Saksassa. Kyllä kelpaa. :)
blogi 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti