sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kuuma, kuumempi, kuumin

Perjantai kului Olgan ja Helenan kanssa hengaillessa ympäri Hämeenlinnaa. Meillä on usein tapana ensin tulla meille kotiin valmistautumaan milloin mihinkin, kuten myös tällä kertaa. Koska lämpömittari näytti yli kolmeakymmentä astetta, päätettiin vetää uikkarit ylle ja lähteä uimaan ennen muita menoja. Vesi todellakin teki tehtävänsä, ja edes hetkeksi sai ihanan vilvoittuneen olon kuuman kesäpäivän keskellä. Uimisen jälkeen tulimme takaisin meille laittautumaan, sillä suunnitelmissa oli mennä jonnekin illallistamaan yhdessä. Koska perus ravintolat tuntuivat vähän tylsältä vaihtoehdolta, päätettiin suunnata Mierolan sillalle. Auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta ja lämpötilan noustessa ainakin 40 asteeseen, teki mieli vetää kunnon itkupotkuraivarit. Onneksi ennen ruokien saapumista yksi varjossa olevista pöydistä vapautui, ja ehdimme varata sen ennen muita halukkaita. Haha, en ole kyllä koskaan ollut yhtä ahdistunut kuumuudesta. Toisaalta paras totutella, sillä ensi viikko tulee menemään aika samoissa asteissa.
blogi 1
Tällaisina helteinä huomaan panostavani pukeutumiseen paljon vähemmän, koska kuumuuden takia haluaa vain jotain mahdollisimman helppoa ja viileää päällepantavaa. Perjantaina päätin laittaa monia vuosia sitten H&M:stä ostetun jumpsuitin, sekä uudet KappAhlin alennusmyynneistä ostetut pitsiset espardillot. Huuliin laitoin TBS:n uutta huulipunaa. Kesällä myös meikkaan harvemmin, koska ei ole harrastuksia/koulua yms. jonne meikata, joten yleensä olen ihan meikittä päivisin. Mulla on muuten tullut pitkästä aikaa pisamat jälleen naamaan, en muistakaan milloin viimeksi olisin ruskettunut niin hyvin kesällä, että pisamat olisivat tulleet näkymiin. Joskus vitosluokalla ehkä? Uskon niiden Multikarosin-tablettien jotenkin vaikuttavan tuohonkin asiaan.
aaa
Tapamme mukaan kävimme myös kuvailemassa meille melkein kantapaikaksi muodostuneella alueella lähellä Verkatehdasta. Pakko kyllä sanoa tuon kyseisen alueen olevan mun yksi lemppareista Hämeenlinnassa. Vanajaveden läheisyys, Hämeen linna ja muutenkin kaikki mulle tärkeät paikat sijaitsevat Verkatehtaan alueella. Jos haluaisin aikuisena jäädä asumaan Hämeenlinnaan, haluaisin todellakin asua jossain Verkatehtaan alueen lähettyvillä. Musta kuitenkin tuntuu, että jos vain jatkossakin saan opiskelupaikan Helsingistä, jäisin sinne enemmän kuin mielelläni. Helsinki on kuitenkin Helsinki ja ikävä sinne on suuri. 
blogi 4
Hyvä fiilis lähteä huomenna aamulla Kreikkaan viikoksi, kun Suomessa lämpötilat ovat melkein korkeammat kuin siellä päässä... Onneksi sentään paarmoja ja hyttysiä ei siellä tarvitse kestää, toisin kuin täällä Suomessa. Viikon aikana en ole suunnitellut postailevani mitään, mutta tilaisuuden tullen postailen kyllä ihan mielelläni. Instagrammista voi katsoa mun matkakuvia @sarakuvaja !

2 kommenttia:

  1. Sun blogisi on tosi kiva, ja tämä teksti oli tosi hyvin kirjoitettu ja muutenkin kivaa luettavaa! :)

    http://saimis-life.blogspot.com

    VastaaPoista