keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Pinssipäivittelyä

Viikonloppuna sain taas hullun pinssientekomotivaation, ja kun sille päälle sattuu niin se kannattaa todellakin hyödyntää. Väsäsin illan ja seuraavan päivän aikana yhteensä melkein 150 pinssiä, joista suurin osa on noita perus Suomen lippuja. Pikkusiskokin innostui jälleen auttamaan, jonka seurauksena sain melkein 50 kappaletta mitä suloisempia rusetteja. Niiden teko-ohjeita en osaa selittää, sillä en millään oppinut itse kyseistä tekniikkaa. Niiden tekemiseen siskoni käytti isokokoista puuhaarukkaa, jonka avulla hän jotenkin pikavauhdilla käänteli tuollaisia rusetteja. Ohjeen hän löysi we♥it:ista hakemalla DIY bow muistaakseni. 
blogi 1
Sain äidin kaverilta lainaksi pinssikoneen, jonka avulla teen vielä noin 50 kappaletta Angry Birds- ja Marimekkoteemaisia pinssejä. Pakko sanoa, että pinssikone on ehkä maailman nerokkain keksintö. Sillä saa tosi nopeasti ja yksinkertaisesti tehtyä noita pinssejä. Angry Birdsit leikkasin lahjapaperista ja purkin sain täyttymään ehkä puolessa tunnissa, koska yhden pinssin teko (leikkaus, kirjoittaminen ja itse pinssin teko) kestää alle minuutin. Toisaalta tuollaiset omatekemät ja itse askarrellut pinssit on ehkä hieman persoonallisempia, mutta pinssikone sopii hyvin varsinkin kiireisille. Itselläni on ollut koko loma aikaa väsäillä pinssejä, ja vaikken todellakaan ole mikään askartelija, näiden kaikkien teko on ollut tosi helppoa.
blogi 3
Olin myös aiemmin tulostanut tuollaisia yhden ruudun kokoisia muumisarjakuvia, jotka olivat tietenkin englanniksi. Taakse liimasin pahvia tekemään pinsseistä hieman kestävämpiä. Tämän idean taisin lukea Nellin blogista, ja koska lopputulos oli musta tosi hieno, päätin itsekin tehdä sellaisia. Suurin osa ideoistahan on monia vuosia vanhoja, koska vaikea nyt mitään kovin uniikkia ja ainutlaatuista on keksiä. Kellään muulla en ole kuitenkaan nähnyt noita rusetteja, mutta niistä pointsit menee täysin siskolleni. 
IMG_0020

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti