maanantai 21. heinäkuuta 2014

Matkavalmisteluja

Kävin tänään aamulla Hämeenlinnan Lifessa, josta tarkotuksenani oli ostaa "aurinkokapseleita" kokeiluun ennen matkalle lähtöä. Aikani tutkittuani eri vaihtoehtoja päädyin vegaanisiin MultiKarosin -kapseleihin, jotka maksoivat reilun kympin. Tuote sisältää 6mg beetakaroteenia (jota on myös porkkanassa) ja muita vitamiineja edistämään ihon ruskettumista, kosteuttamaan, suojaamaan palamiselta ja auttamaan myös hiusten ja kynsien kunnossapidossa. Koska olemme lähdössä jo viikon päästä, suositteli myyjä minulle tupla-annosta ainakin kymmeneksi päiväksi, eli syön kaksi kapselia päivässä suositellun yhden sijaan. Kauan on jo kiinnostunut testata näitä aurinkokapseleita, sillä ripsitekikkoni suositteli niitä joskus erittäin lämpimästi sanoen, ettei koskaan elämässään ole ollut yhtä ruskettunut kuin niitä käytettyään juurikin Kreikassa. Odotukset ovat suuret, joten toivon todella näiden toimivan. Mulla kun on tapana ekana päivänä tuollaisilla rantalomilla palaa niin pahasti, että koko viikko meinaa olla yhtä kärsimystä. Muut meidän perheessä sen sijaan ruskettuvat päivä päivältä enemmän ilman palamista. No, ehkä minäkin tällä kertaa. :)
postaus 1
Ajattelin samalla esitellä mun suosikkeja erilaisista rasvoista ja itseruskettavista, jos vaikka joku sattuisi löytämään itselleen uuden kokeilunarvoisen tuotteen:
Dermosilin porkkanarasvaa aloin käyttämään noin vuosi sitten. Nykyään tuote on yksi mun lemppareista, koska se kuivuu nopeasti ja kosteuttaa enemmän kuin esimerkiksi Victoria's Secretin rasvat. Tuoksusta ei ehkä ekana tulisi mieleen porkkana, mutta joku makea ainakin. Uskon tosiaan porkkanalla olevan jotain isoakin tekemistä ruskettumisen kanssa, jonka takia syön porkkanaa, käytän porkkanasuihkugeeliä ja rasvon itseäni tällä porkkanarasvalla. Haha, en kyllä edes tiedä onko niistä oikeasti mitään todistettua hyötyä. 
Seuraaava tuote on myöskin Dermosilin: Kyseessä on primo-sarjaan kuuluva itseruskettava, jota käytän välillä motivoituneemmin kuin toiste, mutta melkein ympärivuotisesti. Kuten purkissa lukeekin, itseruskettava antaa nätin luonnollisen värin, enkä ainakaan itse koe tulevani oranssiksi käytön jälkeen. Kuivuu nopeasti ja haju on todella luonnollinen verrattuina muiden merkkien itseruskettaviin. Muistutuksena kaikille, että niitä itseruskettavan levitykseen tarkoitettuja hanskoja kannattaa todellakin käyttää. Pari viikkoa taaksepäin unohdin pestä käteni tämän levityksen jälkeen, ja vaikka havahduinkin asiaan n. 10min päästä, ovat käteni vieläkin oranssit. Omistan samaan sarjaan kuuluvan kasvoitseruskettavan myös, mutta mielestäni siitä saatu väri on todella laimea ja kaulaan laitettaessa levittyy epätasaisesti. Kuitenkin tuo kropan itseruskettava on mielestäni paras ikinä, ja olenkin tainnut käyttää kyseistä tuotetta jo neljä pakettia. 
Nivean porkkana-aurinkorasvaa ei käsittääkseni Suomessa myydä, joten ostan sitä aina ulkomailta varastoon. Tallinnan Prismasta ostin viimeisen pullon, joka maksoi reilu kuusi euroa, kun Suomessa aurinkorasvat maksavat melkein aina yli kympin. Tällä hetkellä ihan täällä Suomessakin käytän suojakerrointa 30, mutta kun iho alkaa tottua, siirryn ensin kehteenkymppiin ja siitä sitten tuohon kutoseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti