torstai 2. huhtikuuta 2015

Liebster blog -award

Jjennikaroliina-blogin Jenni haastoi/palkitsi mut tällä Liebster-haasteella, jonka tarkoituksena on saada alle tuhannen lukijan omaavia blogeja enemmän esille ja samalla itse tutustua uusiin blogeihin. Googleteltuani selvisi, että haasteesta on hieman erilaisia versioita liikkeellä, mutta itse teen nyt tämän helpomman version. Mun pitää siis ensin vastata Jennin keksimiin 11 kysymykseen ja sitten haastaa 11 bloggaajaa mukaan jatkamaan haastetta mun keksimillä kysymyksillä.
Liebste-sanahan on muuten saksaa alunperin ja tarkoittaa kultaisinta tai suloisinta. :)

1. Lempi paikka maailmassa?
-Varsin mielikuvitukseton vastaus, mutta näin pitkän aikaa poissa kotoa olleena sanoisin että se oma sänky omassa kotona Suomessa. Patterin vieressä, koska siinä ei ole koskaan kylmä. Mieluiten vielä parhaat kaverit siellä mun kanssa ja pussillinen irtokarkkeja. ♥
2. Kesä vai talvi?
-Kesä, koska vihaan kylmää ja talvella oon aina jäässä. Myös pukeutumisessa pääsee irrottelemaan paljon enemmän kesäisin, kun ei tarvitse aina pistää jalkaan niitä lämpimimpiä kenkiä tai sitä lämpimintä takkia.
3. Kuinka kauan olet kirjoittanut blogia?
-2010 syksyllä aloitin kaverin kanssa yhdessä tämän blogin, mutta melkein saman tien aloin pitämään tätä yksikseni. Välillä on ollut hiljaisempia hetkiä täällä blogin puolella, ja vanhimmat tekstit eivät myös enää teille lukijoille näy mutta siitä lähtien olen bloggaillut.
4. Mikä kamera sinulla on?
-Canon EOS 1100D
5. Lempi tv-ohjelmasi?
-Greyn Anatomia ekasta jaksosta lähtien! Surettaa niin paljon, että tänä vuonna jää kokonaan välistä 11. tuotantokausi, koska Saksassa ollaan yhden vuoden Suomen jaksoja jäljessä kun tosiaan kaiken pitää täällä olla dubattua...
6. Mitkä ovat kaksi tulevaisuuden haavettasi?
-Pystyä jossain vaiheessa elämääni hankkimaan omistusasunto Helsingistä. Toinen tulevaisuuden haaveeni olisi, ettei minun tarvitsisi murehtia rahan riittävyydestä, vaan voisin esim. matkustella paljon.
7. Lempi vaatekauppasi?
-Forever 21
8. Unelma-ammattisi?
-Sairaanhoitaja, lentoemäntä, ripsiteknikko, matkaopas tai historian opettaja ovat tällä hetkellä mun tulevaisuuden unelma-ammatit -listan kärjessä.
9. Kolme asiaa, joista pidät itsessäsi?
-Kynsistä, koska ne on vahvat ja terveen näköiset eivätkä katkeile helposti. Nenästä, koska monet on sanonut sen olevan sellainen suloisen pieni ja mustakin se sopii mulle kuin nenä päähän. (hehehe) Ja viimeinen onkin sitten luonteenpiirre, nimittäin periksiantamattomuus. Jos oikeasti haluan jotain, niin teen kaikkeni saavuttaakseni sen.
10. Mikä on lempiherkkusi?
-Fazerin sininen tai Taffelin perussipsit ja American-dippi. Sanni toi silloin Saksassa ollessaan mukanaan dippejä, ja mun hostitkin on ihan rakastuneita dippeihin ja ihmettelee, miksi niitä ei myydä täällä missään. Ei kyllä ole Oreo-milkakaan kovin pahaa...
11. Kuka on esikuvasi?
-Varsinaista esikuvaa mulla ei sinänsä ole, mutta ihailen suuresti yhtä kaveriani, joka on nuoresta iästään huolimatta matkustanut maailmaa varmaan eniten kaikista tuntemistani ihmisistä ja tienannut matkusteluun tarvittavat rahat ihan omalla työnteollaan ilman esimerkiksi vanhempien sponsorointia, ja joka muutenkin on vahva tyyppi ja kiinnostavaa juttuseuraa.

Mun kysymykset tulevat tässä:
1. Mikä on bloggaamisessa haastavinta?
2. Kuinka montaa blogia itse luet päivittäin?
3. Haluaisitko jossain vaiheessa elämääsi ottaa tatuoinnin?
4. Unelmien matkakohteesi, jos raha ei olisi este?
5. Mistä saavutuksesta elämässäsi olet kaikista ylpein?
6. Meikki, jota ilman et pärjäisi?
7. Mitä tapahtumaa odotat tällä hetkellä eniten?
8. Aijotko kesällä mennä festareille?
9. Miksi aloitit bloggaamisen?
10. Mikä ruoka on bravuurisi, jota osaisit kokata vaikka unissasi?
11. Missä näet itsesi kymmenen vuoden kuluttua?

Ja haaste lähtee eteenpäin seuraaville blogeille:
http://www.mariintheusa.blogspot.fi/
http://saras-day.blogspot.fi/
http://katri-itsjustmylife.blogspot.fi/
http://shelikestotravel-mira.blogspot.fi/
http://www.sabinasmiles.blogspot.fi/
http://emmavilhelmiina.blogspot.fi/
http://www.aftrshot.blogspot.fi/
http://www.rospipospi.blogspot.fi/
http://proteinpancakeee.blogspot.com/
http://diary-by-amanda.blogspot.fi
http://jasminaroundtheworld.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti