tiistai 28. huhtikuuta 2015

Leonie's Geburtstag

Letzte Woche Donnerstag hatte Leonie, eine Freundin von mir, Ihren Geburtstag. Sie hatte mich und paar andere Freunde eingeladen am Abend zum essen und feiern. Danke für Einladung nochmal! ♥ Ich habe wirklich viel Spaß gehabt. Wir haben leckere Sachen vom Grill gegessen, wie zum Beispiel Grillkäse und Salat, geredet über alles mögliches, lustige Videos mit Fannys iPhone gemacht und auch tolle Spiele mit Wii gespielt. Das Spiel heißt Wii Dance, und ich hab' lange nicht so viel gelacht wie wärend des Spieles. Ich kann eigentlich gar nicht tanzen, aber trotzdem habe ich versucht so gut wie möglich das Tanzen mit zu machen. Egal, dass ich nie gewonnen habe...
Viime torstaina oltiin muutaman kaverin kanssa juhlistamassa Leonien synttäreitä tämän kotona. Illan aikana syötiin grilliruokaa ekaa kertaa tänä keväänä, kuten halloumi-tyyppistä juustoa ja perunasalaattia ja normisalaattia. Me pelattiin myös Wiillä huippuhauskaa peliä, jossa piti tanssia sen ohjaimen kanssa ja sen mukaan sai kerättyä pisteitä. Olin siinä sinänsä tosi surkea, mutta hauskaa oli silti, enkä ole pitkään aikaan nauranut yhtä paljon kuin tuolloin torstaina. 
blogi1
Leonie, Fanny, David, meitsi, Debora, Kinga, Lara

blogi3
Leonien koira oli ehkä maailman suloisin; se toi aina jonkun kepin, polvistui siihen eteesi ja ihan kuin olisi kumartanut, kunnes heitti sen kepin. Sitten se haki sen ja ei muuta kuin uudestaan. Haha, se olisi oikeasti jaksanut leikkiä tuota leikkiä ihan koko illan ja olikin varmaan erittäin onnellinen että meitä "leikittäjiä" oli noinkin monta.
blogi2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti