sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Hüttengaudi

Viime viikonloppuna juhli mun hostäitini tokasta perheestä hänen viisikymmenvuotissynttäreitään. Mut oli tietenkin kutsuttu mukaan juhlintaan, ja heillä asuessaan pääsin myös paljon suunnittelemaan juhlia ja niiden teemaa. Teemaksi valikoitui Hüttengaudi, eli Bayerilainen hieman Octoberfestiä muistuttava "mökkijuhla". Juhlapaikaksi oli valikoitunut suuri mökki asuinalueemme lähellä, ja osa vieraista saapui paikalle ihan kävellen. Ruoka oli myös todella perinteistä saksalaista, kuten Sauerkraut (=hapankaali), Kartoffelsalat (=perunasalaatti), Würst (=makkaraa) ja muutenkin monenlaisia liharuokia. Mulle kasvissyöjänä riitti kuitenkin myös hyvin ruokaa ja juomaa, ja juhlat jatkuivatkin myöhään yöhön tanssien ja laulaen. Moni vieraista oli pukeutunut teeman mukaisesti Lederhoseneihin tai Dirndliin, mutta itse kun en kumpaakaan noista omista, pukeuduin sitten muuten vaan mahdollisimman teemaa vastaavasti.
blogi4
blogi2
Kauluspaita Zara, Farkut Dr. Denim, Kengät Converse, Statement-kaulakoru Bik Bok
Näistäkin kuvista mulla jotenkin pistää niin silmään, kuinka erilaiselta mä näytänkään ilman ripsienpidennyksiä. Ekana päivänäni Suomessa meen kyllä varmana ottamaan ne takaisin, en vaan koe ilman niitä näyttäväni yhtään itseltäni.
blogi1
blogi3
Tämä viikko on kulunut milloin mitäkin puuhaillessa; kävin yhdillä messuilla katselemassa saksalaisia yliopistoja ja korkeakouluja ja selvittelemässä niihin hakumahdollisuuksia valmistumiseni jälkeen, olen ottanut lisää aurinkoa, juhlinut erään kaverini syntymäpäiviä ja hieman shoppaillut. Huomenna ajattelin kirjoittaa uuden postauksen, sillä nyt viikonloppuna tänne saapunut sateinen sää ei uloskaan menemiseen motivoi. 
blogi5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti