keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Happy 18th B-day to me!

Ekaa kertaa ikinä täällä kirjoittelee täysi-ikäinen tyttö! Sitä juhlistamaan halusin julkaista jonkun kuvan itsestäni, ja päädyin jotain kumman syystä tähän järkyttävään kuvaan koska sen verran historiallinen tapahtuma toi kyseinen temppuratatemppuilu tältä 18-vuotiaalta oli. Vieläkin jalat tutisee pelosta tota kuvaa katsellessa, mutta ylpeä olen itsestäni että uskalsin!
Syntymäpäiväni oli siis sunnuntaina 14. joulukuuta, mutta juhlimisen aloitin jo perjantaina saavuttuani Dortmundiin Amelielle. Ei käyty edes kamoja heittämässä kämpille vaan suunnattiin suoraa Amelien kaverin tupareihin Subwaystä ruokaa mukaan hakien. Lauantaina sama meno ja vuorokauden vaihduttua sunnuntaiksi juhlistettiin sitä pienellä porukalla ja pääsin vihdoin avaamaan ihanan synttärikirjekuoreeni kavereiltani Suomesta. ♥
IMG_1441
Sunnuntaina aamulla kahdeksan aikaan (voitte vaan uskoa kuinka väsytti...) otettiin suunnaksi Köln, jonne selviydyttiinkin sitten pari tuntia liian aikaisin. Mentiin aamupalalle Mäkkäriin syömään ranskikset ja hampparit ja istuttiin siellä se pari tuntia odotelleen host-vanhempia. Päivän ohjelmasta mulla ei ollut mitään hajua, koska kyseessä oli synttäriyllätys. Erittäin mieluinen yllätys olikin, nimittäin Harry Potter -näyttely!
IMG_1400
Näyttelyn henkilökunta oli pukeutunut teeman mukaisesti ja alussa pari vapaaehtoista saivat Lajitteluhatun päähänsä, joka siis sanoi mihin tupaan kyseinen henkilö kuuluu. Itse halusin ehdottomasti sitä päästä kokeilemaan ja onneksi minulle (kumma kyllä, kaikille muillekin vapaaehtoisille...) hattu arpoi Rohkelikon parhaimmaksi tuvaksi. 
IMG_1404
Näyttelyssä oli esillä Harry Potter -leffojen lavasteita, näyttelijöiden vaatteita ja muutenkin tietoa leffojen synnystä. Siellä pyörittiin pari tuntia hostien kanssa, jonka jälkeen suunnattiin tuonne kiipeily-/temppuradalle. 

IMG_1420

IMG_1432
Hyvää joulunodotusta sinnne Suomeen kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Hauskaa, mä kävin samassa näyttelyssä elokuussa, täällä Ruotsissa :-)

    http://petrasverige.blogspot.fi/2014/08/forsta-veckan-hos-min-ankomstfamilj.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo luinkin sillon sun blogista ja siinä vaiheessa kun näin mainokset että tulle tänne Saksaankin niin olin kyllä ihan että pakko päästä kanssa! :)

      Poista