lauantai 2. toukokuuta 2015

Berlin shopping + kissa

Muissa postauksissa olenkin jo esitellyt osan Berliinissä tekemistäni ostoksista, mutta nämä ovat uskoakseni vielä esittelemättä. Tosiaan, aikaisemmista postauksista on jo näkynyt Foreveriltä ostamani uusi kukkahame sekä sormussetti, siskolle ostin tuliaisiksi Brandy Melvillestä topin jota tulen kyllä heti hieman laihdutettuani lainaamaan ja noiden lisäksi ostin vielä hieman vegaanisia nallekarkkeja laihdutustani edistämään... 
ostokset1
Bikiniyläosa Forever 21, Shortsit itselle ja siskolleni yhteiseksi myöskin Forever.

ostokset2
Suomessa siskoni tilasi kesällä nelly.comista joitain NYXX-merkin meikkejä, ja silloin itsekin kyseiseen merkkiin tutustuin. Tuotteet ovat eläinkokeettomia ja pääosin myös vegaanisia, ja siksi kiinnostuin niistä. Saksassa näitä myydään mm. Douglas-nimisessä kosmetiikkakaupassa, josta olen ostanut kyseisen merkin puuterin, kynsilakan, huulipunan ja huulikiillon. Mielelläni kokeilisin myös heidän meikkivoiteitaan, mutta koska ihoni on punertava ennemmin kuin kellertävä, ei Nyxiltä löydy ihosävyyni sopivaa meikkivoidetta ainakaan Douglakselta. Suosittelen kuitenkin kaikkia kokeilemaan merkkiä, jos jostain satutte sitä käsiinne löytämään. Tämän nudepunan sävy on Indian Pink.
IMG_2356
Vaikka olenkin vannoutunut koiraihminen henkeen ja vereen, täytyy mun myöntää Lilin olevan varsin suloinen tapaus, ainakin sille päälle sattuessaan. Välillä katti on kyllä ihan päinvastainen olento, kun herättää mut keskellä yötä maukumisellaan tai kun päättää terävillä kynsillään raapaista... Sellaiseen en vaan koiraihmisenä ole ollenkaan tottunut. Nykyään kissoilla on myös porttikielto mun huoneeseen, sillä löysin yksi aamu sängystäni jonkun pikkuötökän, joka on varmaan näiden turkissa lakanoihini kulkeutunut. Joten Sorry, enää eivät kissat pääse petikaverikseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti