lauantai 28. maaliskuuta 2015

life through my iPhone

Taas on melkein viikko vierähtänyt ilman postauksia. Nyt kuitenkin asialle toivottavasti tulee muutos, koska nyt mulla on aikaa postailla. Mun kolmen viikon mittainen pääsiäisloma alkoi nimittäin keskiviikkona ja jatkuu huhtikuun puoleen väliin asti. Koitan keksiä paljon postausideoita ja toteuttaa niitä, videota ja Deutschland Bucket List -postaus toivottavasti ainakin tulossa. Jos teillä on ideoita, kertokaa niitä ihmeessä mullekin!
Untitled
1. Coca-colahifistelijä Sara ilmoittautuu. 2. Blümen, oltiin host-äitin kanssa kukkakaupoilla ostamassa meille paljon värikkäitä kevätkukkia. 3. Pakettia Suomeen pakkailemassa, sisältönä kaikenlaista herkkua. 4. Narsisseja meidän takapihalla.
Untitled
1. Jotkut saattoikin jo Instagramista lukea, mutta siis Saksaan on nyt saapunut joku Coca-colan 100-vuotiskeräilypullokokoelma (:D) johon siis kuuluu 11 erilaista pulloa. Yhden pullon saadakseen on ostettava kahden litran kokiksia neljä kappaletta, ja mun on keinolla millä hyvänsä pakko saada kerättyä jokainen noista yhdestätoista pullosta... 2. Saksan tehtäviä. Kohta on Genau 2 -kirja täytetty kannesta kanteen, nyt sitten pitäisi saada motivaatio seuraavan täyttämiseksi. 3. Puoli vuotta Saksassaoloa tuli täyteen muutama viikko sitten. 4. Enkun iltapäivätunnille tilattiin kurssilaisten kanssa pizzaa. Itsehän en siis ole koskaan mukana tuolla iltapäivällä, koska mulla on muiden vaihtareiden kanssa saksaa mutta pizza maistui silti. ;)
Untitled
1. Sonne scheint, aurinko paistaa ja aurinkolasit sai vihdoin kiskaistua naamalleen. 2. Berliiniin lähtö varmistui ♥ Kolmannet host-vanhempani, joille vaihdan parin viikon päästä, lupasivat lähteä minun kanssani sinne ja yövytään hotellissa ja tullaan olemaan siellä yhteensä neljä päivää. Oon niin onnellinen tästä asiasta. 3. Loman alettua oli niin kaunis ja lämmin keli, että päätin lähteä lenkille. 4. Tofunugetit, maistui muuten ihan kananuketeille ja oli super hyviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti