perjantai 7. elokuuta 2015

Disneyland Paris

Ich bin noch immer so glücklich, wenn ich diese Fotos aus Disneyland guke. Ich habe seit ewigkeit über Disneyland geträumt und wenn ich nach Paris gefahren bin, müsste ich natürlich dort gehen, egal was das kostet. Ich habe mit Hilfe von Vanessa ein gute französische Internetseite gefunden, wo gab es Aktionspreis nach Disneyland: Zwei Parks (Disneyland und Walt Disney Studios) mit dem Preis von ein: 59e. Das war in ordnung fur mich und ich habe es paar Tage vor meinem Reise aus dem Internet gekauft und ausgetruckt. Ich hatte bisschen Angst, sind die Karten wirklich echt oder habe ich meinem Geld verloren, aber alles hat gut geklappt und die Karten waren -zum Glück -echt. Ich war die ganze Tag in Disneyland und ich hatte die beste Zeit meines Lebens.

Kun kirjotin postauksen otsikko -osioon Disneyland Paris, en saanut tätä typeränonnellista hymyäni pois kasvoiltani. Oon niin onnellinen, että pääsin vihdoin vierailemaan tuolla lapsuuteni unelmakohteessa, jota mainostettiin jokaisen Disney-leffan alun mainoksissa. Taianomaisuutta ei Disneylandista tai Walt Disney Studioilta todellakaan puuttunut, vaikka yksin näin 18-vuotiaana siellä olinkin. Ja vihdoin pääsen ruksaamaan tämänkin kohteen Bucket listiltäni. 
disney5
disney6
disney2
disney1
disney7
Suurimman osan ajastani taisin yllätyksekseni viettää tuolla Studioiden puolella, koska siellä ei joutunut jonottamaan niin kauaa ja muutamassa laitteessa oli käytössä Single rider -passi, jolla siis tällaiset munkaltaiset yksittäisihmiset pääsi johon ohi tai että aina kun vaikka kolmen hengen ryhmä tuli laitteeseen, niin tuolta single rider -jutusta napattiin sitten sen yhden penkin täytteeksi ihminen. Silti jonotusajat laitteisiin olivat aamua lukuunottamatta 45-60min, johon en todellakaan ole tottunut. Oltiin viime viikonloppuna iskäni kanssa PowerParkissa, ja siellä pystyi jäämään vaan laitteeseen istumaan ja menemään uuden kierroksen, kun porukaa oli niin vähän ettei ollut jonossa seuraavana ketään.
Studioiden puolella oli laitteiden lisäksi tuollaisia isoja saleja, joissa kerrottiin yksittäisten elokuvien synnystä, animaatioiden tekemisestä yleensä ja jossain pääsi ihan itsekin kokeilemaan animaation tekemistä. Myös stunttina toimimisesta oli oma show ja muutenkin tehosteiden tekemisestä elokuviin. Ne oli kanssa tosi kiinnostavia ja kannattaa käydä kanssa kattomassa, jos tonne Walt Disney Studioille päätyy. Toinen ehdottomasti koettava laite oli toi Hollywood Tower, jossa on sellanen vapaapudotus ja siellä sisällä kuljetaan kun tarinassa sellasen vanhan hotellin raunioissa.
disney4
disney3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti