sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Zweite Ferienwoche

Toinen lomaviikko hurahti silmänräpäyksessä. Miksi koulupäivät ei voi kulua yhtä nopeasti, sitä mä vaan mietin..? No anyways, loma oli kyllä tosi huippu ja toiminnantäytteinen vaikka alkuun pelottikin että joutuisin kummatkin viikot kotona yksikseen hengailemaan. Onneksi näin ei käynyt ja loman aikana ehdinkin tutustua moniin uusiin tyyppeihin Dortmundissa ja täällä Montabaurissa. Maanantaina olin Montabaurissa kahvittelemassa kaverin kanssa, tiistaina kävin ekaa kertaa elokuvissa täällä ollessani. Kävin katsomassa Maiken ja parin muun kaverin kanssa Maze Runner -scifileffan josta en kyllä paljoakaan tajunnut. Tulipahan koettua ja halpaa oli sekin lysti. Keskiviikkoaamuna mentiin Hostäitin ja jonkun toisen rouvan kanssa aamulla lenkille, jonka seurauksena sain elämäni pahimmat rakot kumpaankin jalkaani. Ilmeisesti taas lääkärireissu tiedossa ensi viikolla näiden takia. Illalla pakkasin kamojani torstain Frankfurtin reissua varten, jonne siis suuntasin OneRepublicin keikalle Kiara seuranani. Jäin yöksi Frankfurtiin ja aamulla aikaisin tulin takaisin Montabauriin.
PicMonkey Collage
1. Ihana ystäväni, Ina, teki mulle jälleen yksi päivä koulussa kampauksia. Pieni mainostus tähän väliin, että hänen taidonnäytteitään voi katsella Instagramissa nimellä @braiding_witch
2. Siinä se kaunis Schloss Montabaur taas on.
3. Joululaulujen kuuntelua ja vertailua Rotarikokouksessa esitettäväksi. Mulla oli ilmeisesti vähän erilainen käsitys joululauluista kuin hostisällä, sillä päädyttiin "On hanget, korkeat, nietokset" -biisiin sen ollessa Sibeliuksen (Hämeenlinna jee) tekemä ja hieman vähemmän melankolisempi kuin noi mun vaihtoehdot.
4. Yksi varmaan kymmenestä uudesta collegepaidastani jonka olen täältä ostanut.
5. Kaunis päivä Senchiedin leikkipuistossa pari viikkoa sitten.
6. Tämän päivän ohjelma. Oon täällä ollessani löytäny mm. Sunrise Avenuen ihan uudestaan koska koko Saksa tuntuu rakastavan heitä. Siinäkin yks kenen keikalle pitää täällä ollessa päästä!
Paholainen, linnunpelätin, prinsessa ja noita
Perjantaina suoraa bussini saavuttua Montabauriin lähdin Inalle halloweenbileisiin/neidin synttäreille. Koko talo oltiin koristeltu kuin suoraa jostain Jenkkihalloweenleffasta kaiverrettuja kurpitsoja myöten. Syötiin Halloweencupcakeja, laittauduttiin monta tuntia, syötiin ja juotiin hyvin ja illalla lähdettiin juhlimaan Unikat-nimiseen paikkaan Halloweenia. Täällä saa siis 16-18 -vuotiaat olla clubeilla 00 asti, jonka jälkeen tarvitsee vanhempien luvan (passikopio, oma passi, clubin virallinen lupalappu vanhempien käsialalla täytettynä..) jos haluaa jäädä pidemmäksi aikaa. Ja tämäkin vain erittäin harvoilla clubeilla. Me kuitenkin lähdettiin jo 00 kotiin ja seän sopi minulle erittäin hyvin ollessani nimittäin pikkuisen väsynyt keikasta ja muutenkin hyvästä viikosta.
Tässä vielä kuvaa perjantai-illan kampauksesta. Ina halusi tehdä jonkun updo-kampauksen ja siitä sitten keksiittiin että voisin olla prinsessa. Kruunu päähän, glitterlakkaa hiukset täyteen ja ei kun menoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti