perjantai 14. marraskuuta 2014

Finnishe Essen

Heippa!
Viime lauantaina päätin vihdoin ryhdistäytyä kokkailujen suhteen ja viimeinkin tehdä jotain suomalaista ruokaa host-perheelleni. Mun kokkailut täällä ollessani on ollut lähinnä pastan keittämistä tai nuudeleiden veteen laittamista ja muutenkin oon ollut tosi laiska keittiöapulainen. Lauantaina päätin sitten haukata aivan liian suuren palan ja tehdä kaiken alkuruuasta jälkiruokaan. Lopputulos oli, että korvapuusteja en ehtinyt tehdä ollenkaan, sillä pelkästään näiden kahden kokkaamiseen meni ihan tolkuttomasti aikaa. Karjalanpiirakoista unohdin myös suolan puuronkeittovaiheessa panikoidessani ja sen takia piirakat maistuivat hieman oudoilta. Perisuomalaisesta makaronilaatikostani ei tullut kovin perisuomalaista kierrepastan, soijan ja meksikolaisen kasvissäilykkeen takia, mutta maistui ihan hyvälle ja koska hosteilla ei ole mitään hajua miltä oikean makaronilaatikon pitäisi maistua, he pitivät mun teosta ihan hyvänä.
IMG_1274
Oltiin koko perhe niin nälkäisiä makaronilaatikkoa syödessä, että kuvat ehdin napata vasta suurimman nälän ollessa jo poissa. Haha, no hyvä että maistui. :)
IMG_1272
Illalla menimme katsomaan Hollerissa asustelevien miesten yhtyeen, jossa eka ja kolmas host-isäni laulavat, kymmenenvuotisjuhlakonserttia. Konsertti oli Hollerin kapakassa, joka oli tupaten täynnä porukkaa ja kaikki siis ihan vaan heitä katsomassa. Ilta sisälsi stand-uppia, tarinoita, musiikkia ja paljon yhteislaulantaa. Konsertin jälkeen tarjoilin maistiaisia karjalanpiirakoistani, tapasin kolmansien hostvanhempieni vanhimman pojan ja hänen tyttöystävänsä, juttelin monien ihmisten kanssa ja vasta kolmen aikaan yöllä tulimme takaisin kotiin ja minä tietenkin väsyneenä menin suoraa nukkumaan muiden vielä jatkaessa juttelua yläkerrassa. Taisi silti olla oma henkilökohtainen ennätykseni täällä valvomiselle, sillä usein menen nukkumaan ennen kymmentä ollessani jo silloin tosi poikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti