torstai 12. kesäkuuta 2014

PINSSIT


Rotarivaihtareilla on muutamia "omia juttuja", joita ei muiden järjestöjen vaihtareilla ole. Pinssit on yks näistä. Musta tää pinssientekohomma on ihan alusta asti kuulostanu tosi kiinnostavalta, mutta siinä vaiheessa kun valkeni pinssien määrä...
Näitä pitää väsätä vähintään 250. Ei se mikään sääntö ole, eikä kaikki varmaan edes tee pinssejä, mutta siten niitä riittää melkein kaikille. Pinssien aiheet ovat jotain Suomeen liittyviä, kuten Muumeja, Marimekkoa, Suomen luontokuvia tai vaikka Suomen lippu.

IMG_1045
Itse ostin Forumin Muumikaupasta muumipelikortteja, jotka maksoivat 5e/33kpl. Ostin korttipakkoja kolmea erilaista, eli yhteensä tällaisia pinssejä on nyt koossa 99. Leikkasin kortit ympyrän muotoisiksi, kirjoitin niihin Finland, taakse oma nimeni ja piirini Suomessa, sekä vastaanottavan piirin Saksassa. Laitoin kontaktimuovia päälle, jonka jälkeen kuumaliimapyssyllä kiinni se itse pinssiosa. Pinssiosan tilasin donno.fi:stä. Vaikka en mikään askartelija ole, mielestäni näistä tuli ihan hienoja. 
lataus
Itäkeskuksen lähellä olevasta askartelukaupasta kävin keväällä ostamassa Finland-nauhaa, jota sitten leikkaan ihmisille ystävyyskoruiksi. Tääkin tuntuu olevan sellainen Rotareiden oma juttu, mutta mun mielestä ihan mahtava idea. Sinivalkoiset nauhat ostin Eurokankaasta, niiden käyttötarkoitusta en vielä tiedä. Katsotaan mitä keksin. :)
IMG_1063
Pieniä Suomenlippuja kiinnitän hakaneuloilla muiden bleisereihin. Kirjoitin niihin kanssa Finland, ja Suomen piirini. Näitä on tällä hetkellä 12kpl, mutta lisää käyn ostamassa joku päivä. Bleisereiden pitäisi muuten tulla ihan lähiviikkoina, jes! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti