perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannus

Itse en oo koskaan viettänyt juhannusta mökillä, eikä tämä vuosi ole poikkeus. Kaverini Neea tulee Vantaalta meille juhannuksen viettoon, mutta rauhallisissa merkeissä kotona taidetaan olla. En voi olla muistelematta viime juhannusta, jolloin shortsitkin tuntuivat olevan liikaa päällepantavaa kaupungille mennessä, kun taas tänä vuonna villapaitakin on liian vähän. Onneksi ensi viikolle on jo luvattu lämpöisempiä kelejä, jotta vihdoin pääsee aurinkoa ottamaan ja pukemaan niitä ihania kesäisiä shortseja ja mekkoja.
blogi 2
Villapaita Bik Bok Farkut Dr. Denim Koru Guess
Kuten kuvista näkyy, aika yksinkertaisella asulla mennään. Halusin lähinnä jotain lämmintä, mutta mukavaa päällepantavaa. Hiukset kiharsin pikaisesti ja kynnet lakkasin OPIn lakalla, jonka sävy on "That's hot!". Tuota Guessin korua en ole käyttänyt pitkään aikaan, mutta ajattelin sen piristävän kivasti tätä arkista asua. Suunnitelmissa ei tosiaan ole mihinkään lähteä, eli kotona ollaan syöden salaatteja ja grilliruokaa, sekä jutellen pitkästä aikaa. Ei olla Neean kanssa nähty koko kesänä, joten eiköhän me jotain kivaa keksitä yhdessä. Ensi viikosta onkin tulossa kiireinen läksijäisten ja lentokenttäkäyntien takia, mutta palaillaan viikon loppupuolella.
blogi 3

2 kommenttia:

  1. Oi, sulla on tosi ihana blogi ja olet tosi kaunis! ♥ Haluisitko tsekata mun blogin, se on vasta ihan alussa :) http://saimis-life.blogspot.com/ ? ♦

    VastaaPoista